Europa
5 september 2012 | door: Gerrie de Jongh, vicefractievoorzitster Anti Europa Partij

Zijn de rechtsstaat en democratie failliet?

In 2005 is er een referendum geweest over de Europese grondwet. De Nederlandse bevolking sprak zich hier over uit met een duidelijk N E E N. Trekt onze overheid zich daar iets van aan? Wij hebben de indruk van niet.

"Trekt onze overheid zich daar iets van aan? Wij hebben de indruk van niet."

Er zijn vele verhalen over een falende overheid, de slachtoffers zijn ontelbaar. Trekt onze overheid zich daar iets van aan? Wij hebben de indruk van niet. In 2005 is er een referendum geweest over de Europese grondwet. De Nederlandse bevolking sprak zich hier over uit met een duidelijk, N E E N.

 

Maar zie waar we nu zijn aanbeland, onze sociale voorzieningen worden in rap tempo afgebroken, onze inkomsten worden ingepikt en doorgesluisd naar Brussel en alle andere uithoeken van onze planeet.

 

Zetbazen in Den Haag

U en uw kinderen kunnen niet meer veilig over straat en inmiddels bent u ook niet meer in veilig in uw eigen bedrijf of huis. Aangevallen worden in uw eigen huis is een ernstige inbreuk op uw persoonlijke levenssfeer, de overheid neemt dit niet echt serieus, voorbeelden ten over. Inspraak over onze maatschappij hebben wij niet meer zelf, maar wordt bepaald door Brussel via de zetbazen in Den Haag.

 

Een bindend referendum zit er niet meer in, ze maken echt geen tweede keer zo'n "fout". Maar ook het andere paradepaardje van D66, de gekozen burgemeester, kunt u op uw buik schrijven.  Gemeenten en provincies worden in elkaar geschoven en in plaats van een burgemeester krijgt u straks een Eurocommissaris die de lakens gaat uitdelen in de Provincie Nederland! Dit hele gebeuren is tot stand gekomen door CDA, VVD, PvdA en D66, regeerpartijen in afwisselende samenstelling over de afgelopen 50 jaar.

 

Wie is daaraan schuldig? Dat bent u, kiezer van Nederland, u laat zich afwisselend door de hond bijten en de kat krabben. Blijkbaar is een ezel slimmer, want die stoot zich over het algemeen maar één keer aan een steen.

 

Zittende macht

Maar u kunt hier niets aan doen. De zittende macht weet uitstekend hoe hij u kan manipuleren.

Ook nu weer, er zijn 8 nieuwe partijen die het roer willen omgooien, ieder op haarn eigen manier. De heulende media onthouden u bewust van deze informatie over deze partijen, of kent u ze wel en weet u waar ze voor staan?

 

Bedenk voordat u uw stem uitbrengt, het volgende: Stem zoals u heeft gestemd en u krijgt dat, wat u de afgelopen 50 jaren ook heeft gehad. Een tactische stem heeft geen enkele zin, de zittende macht is verdeeld over de bestaande partijen en de uitkomst zal alleen nuances kennen.

 

U bent dus gewaarschuwd. Verder stemmen op bovenstaande partijen maakt u mede verantwoordelijk, u legitimeert daarmee al het bovenstaande. Stem daarom op een nieuwe partij zoals de onze, de Antieuropapartij. Als uw geld en uw leven u lief zijn.

Trefwoorden:
EuropaRechtspraak

Deel

met uw netwerk:
Opiniestukken van: Gerrie de Jongh, vicefractievoorzitster Anti Europa Partij
Zijn de rechtsstaat en democratie failliet? - 5 september 2012
Geef meer aandacht aan nieuwe partijen - 29 augustus 2012
Sparen voor zorg op je oude dag, of sterven? - 16 juni 2012
Het Lenteakkoord is een zelfmoordakkoord - 18 mei 2012Meer opiniestukken:

Bestel online:

Zo wordt u opiniemaker

In dit boek leert u in tien stappen denken en schrijven als een journalist

 

Alleen nog verkrijgbaar via bol.com


Schrijftip van de week

Week 15
Wijs inconsistent gedrag af
> Meer