Anderen over ons
Debatteren doe je nooit alleen

Lees hieronder wat enkele opiniemakers over ons schreven.

 

“Na publicatie van mijn artikel werd ik gelijk door een krant benaderd of zij het ook mochten publiceren.” Vincent de Haan, student rechten en psychologie en auteur van Geweld hoort nu eenmaal bij het politiewerk.

 

“Een van de sterkste kanten is dat Opiniestukken.nl actief via social media bericht over het opiniestuk op de site, en zo - als neutrale, onafhankelijke, derde partij - een ander publiek bereikt dan via de eigen kanalen.” Lucia Broms-Thie, redacteur van Artsen zonder Grenzen en auteur van o.a: Een vrijbrief voor misbruik: de andere kant van ACTA.

 
“Opiniestukken.nl heeft me geholpen bekendheid te geven aan het gedachtegoed van Schuman en zijn rol bij de totstandkoming van de Europese Unie.” Margriet Krijtenburg, docent Europese Studies en auteur van o.a: EU-grondlegger Robert Schuman zou zich niet verbazen over huidige EU-crisis.

 

Mainstream media hebben doorgeens geen belang bij dissidente geluiden of kritische kanttekeningen. Opiniestukken.nl biedt wel een podium voor tegenlicht.” Predrag Vitkovic, Oost-Europadeskundige en auteur van: Kandidaat-lidmaatschap EU lijkt doel op zich voor Servische elite.

 

“Dankzij goede vindbaarheid via Google en de koppeling met Twitter en Facebook bereiken wij met Opiniestukken.nl ook online een groot en geïnteresseerd publiek.” Een Ander Joods Geluid, auteur van o.a: Regering vertelt Netanyahu niet wat hij moet horen

 

“Eindelijk een centrale plek waar opinieminnend Nederland kan grasduinen in vrijwel alle opiniestukken die worden geproduceerd. Bovendien kunnen schrijvers er terecht als kranten voor hun stukken geen plek hebben. Aanrader!” Joop Hazenberg, schrijver en auteur van o.a: Toekomst Europa staat op het spel.
 

“Opiniestukken.nl kan als een lift werken en je meteen op de goede verdieping brengen waar je wil zijn, om je met die mensen in contact te brengen die graag jouw mening willen horen.” Linda Graanoogst, journalist en auteur van: Wees eens positief over Almere, journalisten en (andere) Amsterdammers.

 

> Terug naar het overzicht

Schrijftip van de week

Week 14
Zet de conclusie in de kop
> Meer