ACTUEEL
26 november 2014 | Jyrki Katainen

Investeer in de toekomst van Europa

Een slimme mobilisatie van publieke en private financiering is noodzakelijk, waarbij elke euro uit de overheidsmiddelen wordt gebruikt om nieuwe particuliere investeringen te genereren.

> Meer
25 november 2014 | Roos Scherpenzeel

Geen regelreflex voor mantelzorgers s.v.p.

We worden in Nederland zenuwachtig. Over ruim een maand gaat de nieuwe wet- en regelgeving rond zorg en ondersteuning in. Hoe gaat dat uitpakken? Om me heen zien ik vraagtekens en onrust.

> Meer
18 november 2014 | Arthur Govers

Onschendbare AIVD tot machtsgreep in staat

De AIVD kan alle communicatie van politici onderscheppen en doet dit al, zonder het te rapporteren.

> Meer
17 november 2014 | Dave Boots

De farao's verdienen meer dan bagatellisatie en marges van vier eeuwen

Maak een foutje over de sixties, WOII, Israël-Palestina of het kabinet-Huppeldepup van na de oorlog en menigeen valt over je heen, maar bega een egyptologische blunder en het blijft stil. Muisstil.

> Meer
17 november 2014 | Vincent Sprakel

Ik ben vooral anti-antizwartepiet

> Meer
11 november 2014 | Hilde van Xanten

Professionals, neem de ruimte in je sociale wijkteam

> Meer
7 november 2014 | Paul Voestermans

Weg met cultuur als verklarend concept

> Meer
4 november 2014 | Andrea Walraven-Thissen

Maak stress tot je vriend en niet tot je vijand

> Meer
4 november 2014 | Kees Jan Dellebeke

AIVD moet plaats in maatschappij opnieuw veroveren

> Meer

Bestel nu online:

Effectief opiniestukken schrijven

In tien stappen leert u denken en schrijven als een journalist: doelgroepgericht en met gevoel voor ‘seks en sensatie’.


Nederlandse opiniesites

Belgische Opiniesites

Populair op onze site

Training & advies

Tips van de redactie

Nu op Twitter

op Knack.be: 'N-VA zet in nieuwe ideologische bijbel kernwaarden Vlaams-volksnationalisme bij het groot vuil':... http://t.co/aR0KeLrZDe
op Me Judice: Dan Levinthal over de uitdaging door evolutie: Voor een bedrijf is het moeilijk kiezen voor opti... http://t.co/IzZBWURMIB
in de Standaard: Ongehoord: 'Bert, je bent een pastoor.': Elke week passeren er heel wat opmerkelijke uitsprak... http://t.co/oiJDwF2LZQ
op RD.nl: Gemeenschapsvorming en gemeentestichting meer dan taalkwestie: Een gemeente wordt niet gesti... http://t.co/Q1yZuSUOxf #refdag
op Knack.be: 'Waarom CD&V de 30-urenweek wat hoger op de agenda mag plaatsen': De idee van een 30-urenwerkweek... http://t.co/Nr12mTbmlZ

Actuele thema's