ACTUEEL
24 juli 2014 | Paul Stroes

Er is geen uitzicht op vrede voor Israel

Het Land-voor-vrede-principe is een gevaarlijke weg die Israel niet moet gaan. Naast Hamas zijn er andere, nieuwe terreurgroepen zoals ISIS, die geheel Palestina willen "bevrijden" van de Joden.

> Meer
24 juli 2014 | Maurits Boote

Geef ervaringsdeskundigen een stem in de nieuwe jeugdhulp

Gemeenten en professionals: nu is het de tijd om de nieuwe jeugdhulp samen vorm te geven. Grijp die kans! Praat niet alleen óver maar vooral mét de jongeren.

> Meer
21 juli 2014 | Phrazer Paghmani

Israël is bezig met etnische zuivering

Zeggen dat in Gaza sprake is van een “menselijk schild” is een belediging voor het menselijk verstand en van de universeel morele waarden die we als mensen delen.

> Meer
13 juli 2014 | Walter van Dijk

De opinie is uit ons leven weggevloeid

Ooit was er een tijd van denkers die met hun theorieën en filosofieën richting probeerden te geven aan het leven. Nu zijn we rusteloos, verdwaald en uitgeput. We weten het niet en dat verstikt ons.

> Meer
8 juli 2014 | Dave Boots

De farao's waren zo gek nog niet

> Meer
7 juli 2014 | Peter Noordhoek

Van Gaal heeft drie dilemma's

> Meer
3 juli 2014 | Andrea Walraven-Thissen

Schuld als hulpmiddel of schuld als dwangmiddel?

> Meer
1 juli 2014 | Ineke Jansen

Er zijn te veel rare regels

> Meer

Bestel nu online:

Effectief opiniestukken schrijven

In tien stappen leert u denken en schrijven als een journalist: doelgroepgericht en met gevoel voor ‘seks en sensatie’.


Nederlandse opiniesites

Belgische Opiniesites

Populair op onze site

Training & advies

Schrijftip #30

Tips van de redactie

Nu op Twitter

in HP/De Tijd: Waarom we blij mogen zijn met de afhankelijkheid van Russisch gas: Waarom we blij mogen zijn me... http://t.co/BkACS7sPY5
in de Volkskrant: 'De grenzen met Rusland moeten juist nu worden geopend': De geschiedenis van econo... http://t.co/J3cM3JXJc4 #vkopinie
in HP/De Tijd: Verstandig of niet? Militaire politie zonder wapens naar oorlogsgebied Oekraïne: Verstandig of ... http://t.co/i8XQH9cMow
in de Volkskrant: 'Israël zou moeten inzien dat vernietiging van Hamas niet bijdraagt aan vredesproc... http://t.co/JMPDT5lD0D #vkopinie
in de Volkskrant: 'Nederlandse bijdrage aan militaire missie Oekraïne is niet verstandig': Het zou o... http://t.co/AZdZwOXgq0 #vkopinie

Actuele thema's